Munkaerő-kölcsönzésReklámügynökségTakarításFuvarozás
VB Reklám Kft.
Hirdetések, hirdetési kampányok

Megbízóink és termékeik, szolgáltatásaik bemutatása, népszerűsítése a médiákon keresztül döntően befolyásolhatja azok üzleti sikerét, eredményességét. E tevékenység során feladatunk azon kreatív elemek kialakítása (koncepció, szlogen, képi és hangzó elemek, ötletek stb.), amelyek alkalmasak a kívánt hatás elérésére, másrészt a reklámtevékenység során alkalmazni kívánt médiák és azok országos, vagy regionális arányának és időzítésének kialakítása a hatékony költségkeret-felhasználás érdekében.

Dekoráció

Manapság nem lehetünk olyan nagyvonalúak, hogy ne használjuk ki cégünk reklámozására a rendelkezésünkre álló lehető legtöbb szabad felületet. Számtalan lehetőség kínálkozik hagyományos, valamint speciális igényeket kielégítő reklámtáblák, megállító táblák, világító dobozok, reklámzászlók elhelyezésére. Kiváló reklámfelületnek bizonyulhat cége személy- és teherautója, kamionjainak ponyvája is. Különböző méretű, formájú és anyagú hordozóanyagok, és több tucatnyi színben létező fóliák állnak rendelkezésünkre ahhoz, hogy megrendelőinknek a legmegfelelőbb megjelenési formát tudjuk biztosítani.

Dekorációs területeink: . számítógépes betűvágás, színes fotónyomtatás . kül- és beltéri dekoráció . jármű-feliratozás . zászlók, ünnepi dekorációk . kiállítási installációk . üzletberendezés

Felhasználható alapanyagok: . öntapadós fóliák (kültéri, beltéri, fényáteresztő fényvisszaverő, ponyva) . speciális anyagok (mágnes fóliák, vasalható fóliák, statikus fóliák) . transzparensek, zászlóanyagok, plexi- és műanyagtáblák, megállító táblák, világító dobozok.

Nyomdai munkák

Nagyon jó nyomdai kapcsolatokkal rendelkezünk, gyakorlatilag bármilyen anyagra készült nyomatra, (papír, fólia, ponyva) tudunk árajánlatot adni. A grafikai előkészítést egy nagyon tehetséges és kreatív team készíti.
Az általunk ajánlott termékskála a teljes nyomdaipari palettát tartalmazza, melyből a teljesség igénye nélkül néhányat az alábbiakban felsorolunk.

Reklámnyomtatványok: . Prospektus . Termékkatalógus . Levélpapír . Szórólap . Kisplakát . Képeslap . Meghívó . Névjegykártya . Irkatömb . Cégmappák . Egyedi határidőnaplók

Vegyes nyomtatványok: . Menetlevéltömb . Szállítólevél tömb . Éves beszámolók kötve . Átíró-tömbök . Cégkártya . Nyugtatömb . Címkék, matricák . Naptárak

Reklám-ajándék tárgyak

Noha egy céges ajándéktárgy ugyanolyan reklámhordozó, mint egy dekorációs tábla, vagy reklámzászló, mégis kevesen tekintik igazi reklámeszköznek.

Azonban a reklámtárgyak képviselik, és egyben erősítik is a cég külső képét. Kommunikációs csatornának is tekinthetőek, csupán annyiban térnek el a reklám megszokott megjelenési formáitól, hogy a közlésre szánt mondanivalónk eljuttatásához egy megfelelő tárgyat választunk. Egy-egy ötletes, kreatív ajándék a figyelmességen túl a szándékolt gondolatokat, érzelmeket is tolmácsolhatja. Éppen ezért a gondosan kiválasztott reklámajándék- tárgyak - akár hagyományos, akár egyedi kivitelezésűek - arra hivatottak, hogy cégüket népszerűsítsék.

Magyarország legnagyobb reklámajándék forgalmazóinak viszonteladói vagyunk. A tárgyak kiválasztása katalógus alapján történik, de nem zárkózunk el egyedi elképzelések elől sem. A választék széles skáláján a legközkedveltebbektől az exkluzív tárgyakig minden megtalálható. Megkeressük a megrendelő cég arculatához leginkább illő reklámajándékokat, a megrendeléseket határidőre visszaigazoljuk, majd szállítjuk. A forgalmazóknál megvásárolt, illetve egyedileg elkészített tárgyakat igény szerint feliratozzuk, emblémázzuk.

Emblémázási technikák: . szitanyomás . tamponnyomás . műgyantás emblémázás . gravírozás

Cégünk 2007 óta több cég részére felvállalta a dolgozók karácsonyi, nőnapi, vagy más rendezvényre szánt ajándékcsomagjának összeállítását. Az ajándékcsomag összeállítás során - igény szerint - több helyről mintadarabokat szerzünk be, amelyekből partnereink kiválasztják a Nekik tetsző összeállítást. A kiválasztott termékeket beszerezzük, papírtáskába helyezzük, majd nagyméretű, raklapra helyezhető gyűjtődobozokban kiszállítjuk a megrendelő telephelyére.

A termékek lehetnek: . édesség . ital . reklám-ajándéktágy . élelmiszer, stb.

Cégarculat és embléma tervezése

Megbízóink megjelenése üzleti partnerei és a célközönség felé rendkívül fontos. E téma széles kört ölel fel, a grafikai tervezéstől a gyakorlati kivitelezésig, az egyszerű üzleti névjegyektől, reklámkiadványoktól, katalógusoktól, a cégen belüli és kívüli kommunikációs anyagoktól (levélpapír, faxfejléc, nyomtatványok stb.) a cégérek, portálok, irányítótáblák, dekorációs anyagok tervezésén át komplex, átfogó egységességet és megbízhatóságot sugalló arculati rendszer kialakításáig. E területen dolgozó grafikai és tipográfiai feladatokban jártas munkatársaink gyakorlata és szakirányú ismeretei jelentős segítséget nyújtanak.

WEB-lap szerkesztés

Vállalkozásunk partnerei által megbízóink segítségére tudunk lenni abban is, hogy a világhálón is magas szinten reklámozhassák cégeiket, termékeiket.

Szolgáltatásaink: . Reklámfelületek kialakítása . Weblapok karbantartása . Keresőszerverekbe való bejegyzés . Animációk készítése . Űrlapok, kérdőívek felhelyezése
Internet hozzáférést és webtárhelyet biztosítunk partnerünk szerverén, domain név bejegyzéssel ha szükséges!

Prezentáció készítés

Ha vállalatát prezentáció keretében szeretné megismertetni partnereivel, a bemutató sikerét jelentősen segítheti egy professzionális módon felépített, cége arculatához illeszkedő power point prezentáció. Az Ön által megadott alap információkat és vállalata vizuális arculatának elemeit (logó, szlogen, jellemző színek és betűtípus) felhasználva munkatársaink elkészítik önnek az előadás kivetíthető segédanyagát.

Ha a munkatársai számára tartandó összefoglalók, tréningek, értekezletek anyagát szeretné még érdekesebbé tenni, ezekre az alkalmakra is el tudjuk készíteni a prezentációt az Ön által választott stílus és hangulatjegyek figyelembevételével.


Online üzenetküldés


Név
 
Email
 

Üzenet

 

A fehér mezőbe írja be a biztonsági kódot!

 


Elérhetőségeink

VB Reklám Kft.
Postacím: 2803 Tatabánya Pf. 3104
Telefon/fax: +36 (34) 788 718

Kiemelt partmereink

sca horpage

       
hirdetések elhelyezése médiákban, reklámkampányok, nyomdai munkák, weblap-készítés, reklám-ajándék tárgyak
forgalmazása
, dekorációs és információs rendszerek telepítése, prezentációk készítése, takarítás,
munkaerő-kölcsönzés,
bérmunka, bércsomagolás, árúszállítás